Gyngehest med støttebræt

Smarte babyting - AF - 24. juni 2021 - Annonce indhold

Vil du give dit barns udvikling et skub i den rigtige retning? Vi har fundet Jupiduu gyngehesten, som er med til at udvikle dit barns motorik og balance. Gyngehesten er lavet af træ og passer til børn i aldersgruppen 1½ til 4 år – sædehøjden er 30 cm. Og så kan du vælge mellem flere flotte farver.

Børn elsker at gynge og vippe. Men en traditionel gyngehest kan være farlig for et lille barn, fordi den kan vippe hele vejen rundt, og fordi barnet kan få sine små tæer i klemme mellem vangerne og gulvet. Det sker ikke på Jupiduu gyngehesten. For den har et støttebræt til de små fødder, og den er afbalanceret, så den ikke kan vippe rundt – hverken forover eller bagover.

En Jupiduu gyngehest giver god samvittighed
Når du køber en Jupiduu gyngehest, gør du ikke alene dit barn en tjeneste ved at bringe mere sjov ind i hverdagen og være med til at udvikle barnets motorik og balance.

Du gør også en god gerning over for mennesker med et handicap. For gyngehesten er bl.a. designet af Studio F. A. Porsche, som er en virksomhed, der integrerer folk med et handicap, så de får muligheden for at have et normalt arbejde.

Hold øje med dit barn
Selvom Jupiduu gyngehesten er ganske ufarlig at lege med, bør du aldrig lade dit barn lege på den uden opsyn. Især ikke hvis der er flere børn eller kæledyr til stede. Det er ikke rart for hverken hunde eller katte at få poterne i klemme under gyngehesten. Eller for et andet barn at få klemt fingre eller tæer, når der vippes på gyngen.

Men heldigvis vejer gyngehesten ikke mere, end at du nemt kan tage den med i køkkenet eller ud på terrassen, hvis det er dér, du opholder dig.

Leveres usamlet
Gyngehesten som består af fem dele
• 1 sæde
• 1 fodstøtte
• 1 greb
• 2 vanger
leveres usamlet, men er supernem at samle. Og så medfølger der naturligvis samlevejledning.

Du kan vælge mellem farverne hvid, grøn, pink og blå. Dog er sæde, fodstøtte og greb hvidt på alle modeller, så det er kun vangerne, der varierer i farve.

Senest opdateret 24-06-2021.

Krea motorikgynge med plads til flere

Smarte babyting - AF - 24. juni 2021

Læs mere


Hyggelig Wallsticker til børneværelset

Smarte babyting - AF - 24. juni 2021

Læs mere


Smart babynest til tryghed og transport

Smarte babyting - AF - 24. juni 2021

Læs mere