Hyggelig Wallsticker til børneværelset

Smarte babyting - AF - 24. juni 2021 - Annonce indhold

Der er ikke noget at sige til, at wallstickers til børneværelset er blevet et sikkert hit. Denne form for dekoration er nemlig smart og ukompliceret. Dette smukke og farverige træ er ikke alene hyggeligt at se på, men kan også styrke fantasi og indlæring med leg og historiefortælling. Og de skønne farver, former og motiver kan på ingen tid skabe liv på børneværelset.

Skab naturlig og hyggelig stemning omkring dit barn. En stemning som nemt kan ændres, i takt med at barnet bliver ældre. Ved blot at tage wallstickeren ned igen og måske sætte en ny mere alderssvarende op.

Forvandling på få minutter
Med en wallsticker på væggen på børneværelset kan du hurtigt forvandle et bart og måske lidt kedeligt rum til et sandt festfyrværkeri af farver og former. Med flere wallstickers som denne kan du endda lave børneværelset om til en hel skov.

Wallstickeren består af 47 stickers, så du kan lave dit træ, nøjagtigt som du ønsker det. Følg anvisningen, så kan du skabe et eventyrligt børneunivers og give de mindste masser at kigge på.

Opsætning – Sådan gør du:
1. Vælg placering på en glat, ren overflade
2. Træk forsigtigt wallstickerne af folien
3. Placer hver wallstikker efter dit ønske
4. Udglat stickerne med hænder eller lineal
Ser det ikke ud, som du ønsker, kan du nemt tage stickeren af væggen og opbevare den på folien, til du har fundet ud af, hvor den skal sidde.

Det gigantiske træ hitter hos børn og giver inspiration til at tale om årstidernes skiften og til at fortælle historier og eventyr før sovetid. Så kan fantasien blomstre. Og netop brug af fantasien er vigtig for børns udvikling.

Wallsticker til børneværelse – nem vægdekoration
Med denne wallsticker på børneværelset kan du på ingen tid forvandle dit barns værelse til en sand oase af hygge. Den er tilmed let at flytte eller tage ned.

Gem eventuelt den medfølgende folie, hvis du ønsker at tage din vægdekoration ned og gemme den efterfølgende. Lettere bliver det ikke.

Senest opdateret 24-06-2021.

Sjov motoriktræning for de mindste

Smarte babyting - AF - 28. maj 2021

Læs mere


Bionedbrydelig børnetandbørste fra IBrush

Smarte babyting - AF - 26. maj 2021

Læs mere


Praktisk silikone hagesmæk med smart opsamler

Smarte babyting - AF - 19. maj 2021

Læs mere