Sjov motoriktræning for de mindste

Smarte babyting - AF - 28. maj 2021 - Annonce indhold

Det lille barn, som er begyndt at krave, kan have brug for at få udfordret og trænet både sin balance og den særlige vestibulære sans – også kaldet labyrintsansen. Det er den, som hjælper os med at orientere os, og kende forskel på de forskellige retninger som op, ned, højre, venstre, over og under. Samt retter op på virkeligheden, efter vi har f.eks. drejet hurtigt rundt, har været faldet, eller har løbet hurtigt omkring.

Mini top fra Gonge er et sjovt og udfordrende legetøj, som styrker og træner motorikken hos de helt små. Toppen stimulerer balancen, og gør dit barn bedre til at orientere sig under og efter bevægelse. Mini-toppen er udstyret med en sikkerhedskant, så de små fingre og tær ikke kommer i klemme, når toppen drejer rundt, eller barnet kravler på den.

Produktet er produceret af giftfrit, slagfast plast, Svanemærket, og giver mange timers leg og bevægelse til dit lille barn.

Sjov og udviklende motoriktræning
Med Mini Top fra Gonge kan du få trænet de to vigtige sanser, allerede før eller lige når dit barn er begyndt at kravle. Ved at styrke både balance og den vestibulær sans tidlig, bliver barnet mere motiveret til at bevæge sig omkring.

Barnet kan både bruge Mini Top fra Gonge til at krave på, balancere på og ligge i. Når barnet ligger i toppen, er det nemt for dig at snurre ham eller hende rundt. Det er både sjovt for barnet, og udfordrer den vestibulære og balancesansen maksimalt.

Sikkerheden er i orden
For at beskytte dit barn optimalt, når du snurrer det rundt, er Mini top udstyret med en høj kant hele vejen rundt. Derved bliver barnet holdt bedre fast. Samtidig er fingre og fødder godt beskyttet mod at komme i klemme.

Minitoppen kan også bruges til snuppe en middagslur i – og det holdbare plastmateriale gør det muligt at bruge toppen både inden- og udendørs.

Køb Mini top i dag, og få mange timers sjov med den lille.
Senest opdateret 28-05-2021.

Bionedbrydelig børnetandbørste fra IBrush

Smarte babyting - AF - 26. maj 2021

Læs mere


Praktisk silikone hagesmæk med smart opsamler

Smarte babyting - AF - 19. maj 2021

Læs mere


Stjernetegn med personlige tekster

Smarte babyting - AF - 5. maj 2021

Læs mere