Ergobaby strækvikle skaber tættere kontakt til dit barn

Smarte babyting - AF - 28. maj 2021 - Annonce indhold

Efter 9 måneder i sin mors mave er det en stor omvæltning at komme ud til en hektisk verden, hvor der hele tiden sker en masse nyt. Derfor er det en god ide at anskaffe en såkaldt vikle, du kan vikle om barnet og din overkrop, så du kan bære dit spædbarn rundt helt tæt på kroppen.

Som helt nyfødt og spæd har dit barn stadig brug for tæt kropslig kontakt for at føle sig tryg. Det opnår du bedst, ved at bære babyen tæt på kroppen. Men det kan nemt blive besværligt i hverdagen.

Derfor har vi udvalgt en smart og praktisk strækvikle, der giver barnet maksimal kontakt med dig, uden at hverken det eller du bliver for varm.

Tryg start på livet med praktisk strækvikle fra Ergobaby
Derved kan barnet stadig mærke dig, høre dit hjerteslag og føle dine bevægelser. Det giver barnet næsten den samme tryghed, som da det lå i mors mave. Samtidig får det mulighed for at tage den nye verden og alt dens virak nærmere i øjesyn fra et trygt tilholdssted.

Viklen giver dig en større nærhed til barnet. Det gør det nemmere for dig at følge med i, hvordan det har det – og nemmere at have babyen med dig i hverdagen.

Let og kølig vikle til sommerbabyer
Det særlige ved den praktiske Ergobaby strækvikle er, at den er let og kølig at have på. Både for dig og din baby. Det gør den ekstra velegnet til sommerbrug.

Samtidig fylder den ikke særlig meget, og så er den virkelig blød. Den er lavet af 100 % viskose fremstillet af eukalyptus og akacia.

Senest opdateret 28-05-2021.

Sjov motoriktræning for de mindste

Smarte babyting - AF - 28. maj 2021

Læs mere


Bionedbrydelig børnetandbørste fra IBrush

Smarte babyting - AF - 26. maj 2021

Læs mere


Praktisk silikone hagesmæk med smart opsamler

Smarte babyting - AF - 19. maj 2021

Læs mere