Bionedbrydelig børnetandbørste fra IBrush

Smarte babyting - AF - 26. maj 2021 - Annonce indhold

Lige som det er vigtigt at indarbejde en god rutine for tandbørstning og mundhygiejne hos dine børn, helt fra de er små, er det vigtigt at lære dem at passe godt på miljøet og naturen. Med den smarte bionedbrydelige børnetandbørste fra IBrush kan du gøre begge dele på en gang. For IBrush giver dit barn den bedste start på den daglige tandpleje, samtidig med at den gør barnet mere miljøbevidst.

Kæmper du også for at mindske mængden af plastik i hverdagens produkter?

Så er den smarte og aldeles bionedbrydelige børnetandbørste fra IBrush lige noget for dig. Vi har udvalgt den, netop fordi den er så miljøvenlig, at du kan smide den på kompostbunken, den dag du er færdig med at bruge den.

Samtidig er det en perfekt måde at lære dit barn at værne om naturen gennem sit valg af produkter til hverdagen.

En perfekt tandbørste med bløde børster
IBrush tandbørsen fås både i voksen- og helt små børnestørrelser med bløde børster af Dupont Tynex 612. De mindste modeller gør det nemt at starte tandbørstningen helt fra barnet får sine første tænder.

Selv om tandbørsten er lavet af træ, er den lige så glat, fleksibel og behagelig at bruge som en traditionel tandbørste af miljøskadelig plastik.

De bløde Dupont Tynex 612-børster sikrer barnet en behagelig oplevelse – også for de sarte gummer.

Holdbarheden af tandbørsten er helt på højde med tandbørster i plast, lige som den er lige så nem at rengøre og holde ren og pæn. Det er bare at skylle den under vandhanen.

Tandbørste med indbygget miljøbevidsthed
Men netop fordi både tandbørste og børster er lavet af bionedbrydelige materialer – og den ikke ligner almindelige plastiktandbørster – giver den daglige tandbørstning samtidig mulighed for at få en snak om at passe på jordens ressourcer og mindske forureningen ved at tænke os om i hverdagen.

Samtidig får barnet bæredygtigheden helt tæt ind på livet, når den lille selv får lov at smide tandbørsten på kompostbunken, og se den vende tilbage til naturen.

Så køb den smarte bionedbrydelige børnetandbørste fra IBrush lige her, og gør dit barn mere miljøbevidst.

Senest opdateret 26-05-2021.

Praktisk silikone hagesmæk med smart opsamler

Smarte babyting - AF - 19. maj 2021

Læs mere


Stjernetegn med personlige tekster

Smarte babyting - AF - 5. maj 2021

Læs mere


Sjov elefant bruser til badetid

Smarte babyting - AF - 5. maj 2021

Læs mere