Smart babynest til tryghed og transport

Smarte babyting - AF - 24. juni 2021 - Annonce indhold

En babylift med hank kan gøre den helt store forskel for familier med en nyfødt. Her får du nemlig et trygt og rart sted, hvor baby kan ligge og hygge eller sove. De praktiske hanke gør endvidere, at du let kan flytte baby forsigtigt rundt – også selvom søvnen allerede har meldt sig. En babylift fra Liewood er helt perfekt fra nyfødt og til 6 mdr. – ja den er næsten helt uundværlig.

Vi har udvalgt denne flotte babylift med hank, da det er en rigtig god investering, der hurtigt tjener sine penge hjem i form af tiltrængt forældresøvn og rolige stunder. Denne form for babynest – eller lift – har på ingen tid opnået stor popularitet – netop pga. designet med bløde sider, der omkranser baby. Det indvendige mål på liften er 63 x 26 cm.

Et trygt sted at sove
Babyer sover bedst, når de føler sig trygge. En babyrede som denne er formet med en blød kant på alle sider, så din baby føler sig holdt om. En god base til hvile, søvn og hygge. Babyliften kan:
• bruges fra nyfødt til 6 mdr.
• transportere baby rundt
• hjælpe med at skabe tryghed

Selvom baby ligger helt roligt og sover, så bør der altid være opsyn. En drøm eller lille forskrækkelse over f.eks. høje lyde kan føre til spjæt. Og selv om siderne på babyliften er høje og bløde, så kan det være godt at holde øje alligevel.

Let at flytte den sovende baby med en babylift med hank
Det er selvfølgelig netop hanken, der gør det let at flytte den nyfødte fra A til B. Derfor kan du også med fordel putte dit barn i liften nede i vuggen eller sengen, hvis du ved, at du skal ud ad døren senere, hvor den lille sover. Så er det let lige at tage fat i hankene og flytte lift og barn over i barnevognen, uden at den lille vågner.

Gør det nemmere for dig selv som nybagt forælder. Køb en babylift med hank – den kan gøre hele forskellen.

Senest opdateret 24-06-2021.

Hyggelig Wallsticker til børneværelset

Smarte babyting - AF - 24. juni 2021

Læs mere


Sjov motoriktræning for de mindste

Smarte babyting - AF - 28. maj 2021

Læs mere


Bionedbrydelig børnetandbørste fra IBrush

Smarte babyting - AF - 26. maj 2021

Læs mere